marți, 3 februarie 2009

Bucurii

Sunt bucuroasa!

Maine se implinesc doua saptamani de cand Cristi a fost operat de polipi - nu prin metoda traditionala, ci prin una relativ noua, mai putin invaziva, numita coblatie - si astazi trebuie sa mergem la control. Inainte de asta insa, trebuia facuta o noua audiograma si l-am rugat pe tata sa-l ia mai devreme de la gradinita (de-abia de ieri a reinceput sa mearga pentru ca a trebuit sa stea acasa o vreme dupa operatie) si sa-l duca s-o faca. In timp ce, cu cateva zile inainte de operatie avea ambele urechi infundate si auzul destul de afectat (otita seroasa), astazi, doamna care face audiograma a zis ca auzul lui e normal, adica aude la fel de bine ca oricine altcineva. Uraaaa!!!
Sa dea Domnul sa se fi rezolvat problema pentru ca deja este mai bine de un an de cand am mers cu el la doctor si vreo jumatate de an de cand a facut tot felul de tratamente, dar fara rezultat.
Era vizibila imbunatatirea, noi, cei ai casei, inclusiv bunicii, am constatat ca aude si respira mai bine, la fel si educatoarele, dar asta este o confirmare oficiala. :-)
Sa vad ce zice si doamna doctor diseara.

P.S. Inca un motiv de bucurie: dupa esecurile din ultima vreme la cumparat bilete la teatru - pentru noi la National la "Don Quijote" si pentru Cris la Tandarica la "Tom Degetel" - am reusit sa cumpar bilete la circ pentru 15 februarie, ora 15. Ce simpatic suna, pe 15 la ora 15. :-) Vom merge toti patru si sper sa ne placa.

Later edit: Gata, Cristi a terminat momentan cu doctorii! Este bine si in opinia doamnei doctor care l-a operat, asa ca totul este, din nou, asa cum trebuie. :-)
(Din pacate, Radu are febra...)

Niciun comentariu: